.. en we gaan nog niet naar huis - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Ria & Cor - WaarBenJij.nu .. en we gaan nog niet naar huis - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Ria & Cor - WaarBenJij.nu

.. en we gaan nog niet naar huis

Door: Cor

Blijf op de hoogte en volg Ria & Cor

26 Maart 2015 | Nieuw Zeeland, Auckland

Dachten wij de reis goed af te kunnen sluiten dan bleek dat toch niet het geval.
Ik zit hier nu in Auckland om 23.50 uur in een hotelkamer dit verslag te schrijven.
De vlucht naar Auckland vrliep zonder problemen maar eenmaal hier ging van alles mis.We kwamen om 12.45 uur aan en zouden 14.30 uur vertrekken. Het inchecken verliep al bijzonder traag en er bleef nauwelijks speling over.Later zou blijken dat er speling in overvloed is.
Om 14.00 uur zouden we aan boord gaan maar in de vertrekhal kregen we te horen dat er technische problemen waren en 20 minuten vertraging hadden. Nou er kwamen steeds meer 20 minuten en half uren bij totdat om 18.30 uur werd medegedeeld dat het vliegtuig uit de running werd genomen en er voor de passagiers een oplossing gezocht zou worden.Iedereen stoof naar de balie en het was een komplete chaos. Ik moet zeggen de service van Malaysian Airlines is heel goed maar de organisatie er omheen is waardeloos!
Om 21.30 uur konden we nasr een hotel gebracht worden maar voor er een bus was was het inmiddels 22.20.
En nu dus in een hotelkamer zonder verdere informatie over hoe laat op en hoe laat een vlucht naar Kuala Lumpur en de overstap naar Amsterdam. Masr we zullen wel zien, in ieder geval niet om 6.30 uur op vrijdag landen op Schiphol dat zal wel zaterdagavond worden.

• 26 Maart 2015 - 12:25

Els:

Wat een pech maar zo heb je wel weer wat te vertellen.
    En bovendien heb je zo de verloren 7 uur van de heenreis dubbel en dwars terug gekregen..
    We hopen dat de rest van de reis voorspoedig verloopt.

• 26 Maart 2015 - 12:35

Petra:

Gelukkig nemen ze geen risico's. Zo moet je maar denken en veilig thuiskomen dat zullen jullie...... wel wat later. Dan maar een boekje of een spelletje.
    Goede reis!

• 26 Maart 2015 - 13:49

Tiny:

wat een pech
    wil je
    eindelijk naar huis
    heb je dit nu sterkte en een goede vlucht naar huis

• 26 Maart 2015 - 15:28

Truus:

Waardeloos zo lang wachten op het vliegveld. Niks te beleven. Je zit/ligt hoop ik met velen nu in hetzelfde schuitje en weet je zeker dat je weer op tijd wordt opgehaald. Rust lekker uit en geniet op de terugreis van de nieuwste films.

• 26 Maart 2015 - 21:51

Ingeborg:

Nou....; da's ook wat!! Maar ja; niets aan te doen: 'Overmacht'.....! Het gaat er om dat jullie goed en veilig en wel weer lekker THUIS-komen! Misschien zitten jullie nu al in het vliegtuig en verloopt de terugvlucht verder zoals gepland! Alvast 'WELKOM THUIS' en tot spreeks/mails/ziens! Nogmaals liefs en groetjes, Huub & Ingeborg.

• 26 Maart 2015 - 22:15

Peter De Vries:

Jullie doen er ook alles aan om het verblijf daar zo lang mogelijk te rekken. Maar goed, dat hoort nou eenmaal bij reizen. Misschien moeten we wat vaker stilstaan bij die keren dat het wel goed gaat. Nou dat kom je bijna niet vooruit. En ja, waarschijnlijk zijn jullie inmiddels al lang onderweg.
    Ik heb van jullie verhalen genoten, jammer dat het over is. Cor, bedankt voor de verslaglegging. Je kon zien dat je in je rol begon te groeien. Volgende reis maar twee maanden boeken?
    We zien elkaar vast wel weer ergens binnenkort.
    Nogmaals bedankt.
    Groet,